december 17, 2023

Automatische incasso machtiging

Automatische incasso

Beste leden,
Door een administratieve fout bezit Exon geen automatische incasso machtigingen van leden die zich via het online inschrijvingsformulier hebben ingeschreven. Hierdoor is het voor Exon niet mogelijk om van de betrokken leden contributie automatisch te incasseren.
Dit heeft alleen betrekking tot de mogelijkheid voor Exon om de contributie automatisch te incasseren. Het heeft geen effect op het lidmaatschap of de verplichting voor leden om contributie te betalen.

Om het zekere voor het onzekere te nemen en transparant te zijn heeft Exon besloten de huidige situatie naar de leden te communiceren en een duidelijke automatische incasso machtiging aan de betrokken leden te verzoeken.
We stellen het op prijs als je de tijd neemt om het machtigingsformulier in te vullen.

Hoewel de persoonlijke informatie van leden al bekend is bij Exon, is het herinvullen van de gegevens in het onderstaande formulier nodig ter identificatie, eigen veiligheid en om aan de SEPA (automatische incasso) voorwaarden te voldoen.

Door het formulier in te vullen geef je Studievereniging Exon toestemming om de contributie van het lidmaatschap af te schrijven doormiddel van een doorlopende jaarlijkse automatische incasso.

dag/maand/jaar
Als de invul datum van het formulier na 31 januari 2024 is geef je toestemming om na 31 januari 2024 geĆÆncasseerd te worden voor het college jaar 2023-2024.
Waar heb je dit formulier ingevuld.
dag/maand/jaar. Wanneer heb je dit formulier ingevuld.