november 29, 2022

Welzijnsstudenten

Bij Exon staat het welzijn van de leden hoog in het vaandel. We doen ons best om binnen de studievereniging en op de Hogeschool een veilige sfeer te creëren. Natuurlijk kan het misgaan en kunnen er voorvallen optreden waar je als lid moeite mee hebt. Wanneer er sprake is van ongewenst gedrag, is de welzijnsstudent er voor je om hierover te praten. De welzijnsstudent weet welke acties ondernomen kunnen worden en kan samen met jou kijken naar de situatie.

 

Daarnaast kun je ook met andere dingen bij een welzijnsstudent terecht. Als je het gewoon even moeilijk hebt en je verhaal wil doen kan dat ook. De welzijnsstudent heeft een geheimhoudingsplicht en zal je ook nooit vertellen wat je wel of niet moet doen, maar gaat samen met jou kijken naar de mogelijke acties die ondernomen kunnen worden.

 

Wie zijn de welzijnsstudenten?

Het bestuur van Exon streeft ernaar om jaarlijks één vrouwelijke en één mannelijke welzijnsstudent aan te wijzen. We zijn momenteel nog op zoek naar een vrouwelijke welzijnsstudent. Als je je geroepen voelt om dit te doen, stuur dan een mailtje naar intern@exonleiden.nl! We kunnen je hulp goed gebruiken.

  • Rutger Jansen
    Hoi, ik ben Rutger! De meesten van jullie kennen me als bestuurslid, maar daarnaast ben ik ook welzijnsstudent. Ik ben een empathische jongen die graag mensen helpt, dus dit leek me een mooie functie. Wanneer je een gesprek met mij als welzijnsstudent aangaat zal ik een luisterend oor bieden en serieus nemen wat je me vertelt. Ik heb zelf een functiebeperking en ook contact met een studentcoach, dus ik kan je ook vertellen over mijn ervaringen daarmee. Weet alsjeblieft dat je altijd bij me terecht kunt en ik niet zal oordelen!

Heb je vragen of opmerkingen voor Rutger? Gebruik dan vooral het vragenformulier hieronder!