november 29, 2022

Welzijnsstudenten

Bij Exon staat het welzijn van de leden hoog in het vaandel. We doen ons best om binnen de studievereniging en op de Hogeschool een veilige sfeer te creëren. Natuurlijk kan het misgaan en kunnen er voorvallen optreden waar je als lid moeite mee hebt. Wanneer er sprake is van ongewenst gedrag, is de welzijnsstudent er voor je om hierover te praten. De welzijnsstudent weet welke acties ondernomen kunnen worden en kan samen met jou kijken naar de situatie.

 

Daarnaast kun je ook met andere dingen bij een welzijnsstudent terecht. Als je het gewoon even moeilijk hebt en je verhaal wil doen kan dat ook. De welzijnsstudent heeft een geheimhoudingsplicht en zal je ook nooit vertellen wat je wel of niet moet doen, maar gaat samen met jou kijken naar de mogelijke acties die ondernomen kunnen worden.

 

Wie zijn de welzijnsstudenten?

Het bestuur van Exon streeft ernaar om jaarlijks één vrouwelijke en één mannelijke welzijnsstudent aan te wijzen. We zijn momenteel nog op zoek naar een vrouwelijke welzijnsstudent. Als je je geroepen voelt om dit te doen, stuur dan een mailtje naar intern@exonleiden.nl! We kunnen je hulp goed gebruiken.

Contact met de welzijnsstudenten kan opgenomen via whatsapp.

 • Damian Santokhi
  Hi allemaal! Mijn naam is Damian Santokhi. Velen zullen mij kennen van exon. Op het gebied van somberheid en depressie ben ik ervaringsdeskundige. In een gesprek zal ik niet oordelen en zullen we samen naar de passende oplossing zoeken.
 • Feline Haneveld
  Ik ben Feline, een van de welzijnsstudenten bij SV Exon dit jaar. Als studenten begrijpen we als geen ander de uitdagingen van stress, uitstelgedrag en andere zorgen met betrekking tot onze studie. Mijn doel is om het ’taboe’ rond mentale gezondheid te doorbreken en een luisterend oor te bieden. Of het nu gaat om persoonlijke of studiegerelateerde zaken, ik sta klaar om te helpen met empathie, begrip en vertrouwelijkheid. Laten we samen streven naar een gemeenschap waarin iedereen zich gehoord, gerespecteerd en gesteund voelt.
 • Wytze van Houten
  Ik ben Wytze, jullie kennen mij misschien al als bestuurslid maar hiernaast ben ik ook een van de welzijnsstudenten. Ik heb altijd al heel veel voldoening gehaald uit het helpen van andere mensen en wil heel graag jullie als leden ondersteunen. Als je iets is overkomen of iemand nodig hebt om erover te praten sta ik klaar om een luisterend oor te bieden. Alles dat wij zullen bespreken verlaat niet de ruimte en blijft in vertrouwen.
  Weet alsjeblieft dat je altijd bij me terecht kunt en ik niet zal oordelen!