maart 5, 2022

Word lid

Gezellige Activiteiten

Elke maand worden er leuke activiteiten georganiseerd, om je studententijd een stuk leuker te maken! Dit is in de vorm van maandborrels, lezingen, excursies en andere leuke activiteiten.

Leer nieuwe mensen kennen

Allereerst leer je bij Exon allemaal nieuwe mensen kennen! Dit kunnen eerstejaars zijn, maar ook tweedejaars en zelfs afgestudeerden van de opleiding! Zo krijg je dus een hechtere band met mensen die je anders nooit had kunnen leren kennen!

Haal meer uit je opleiding

Door het grote aandeel tweedejaars en hoger kan je altijd wel je vraag over de opleiding kwijt bij iemand. Daarnaast is er ook een motiverende sfeer waardoor jij je ook enthousiaster zal voelen voor de opleiding.

Studiehulp

Binnen de studievereniging zijn er allemaal mensen die net zoals jij door de studie heengaan. Er zijn daardoor genoeg studenten die bereidt zijn jou te helpen, het zij als je moeite hebt met programmeren of biologie of het zij met andere vakken zoals wiskunde of chemie.

Kortingen als verenigingslid

Omdat verenigingen met grote groepen naar evenementen toe gaan is het goedkoper om met z’n allen iets leuks te doen, je leert dus niet alleen nieuwe mensen kennen, maar je gaat ook naar evenementen die duurder waren als je alleen er naartoe ging.

Meer betrokkenheid bij de Hogeschool

Doordat de vereniging ook evenementen van de Hogeschool promoot op een manier die voor jou het makkelijker te lezen maakt, ben jij ook meer betrokken bij de Hogeschool en is het voor jou makkelijker om te weten wat er gaande is bij de Hogeschool en wat voor leuke dingen jij nog kan doen.